top of page
Поиск
Фото автораdr.belimenko

6 кроків на шляху до позбавлення варикозу.

Як позбутися варикозу? Це питання, яке нам часто задають.


Спираючись на клінічний досвід, дослідження медичної літератури та вивчення експертних рекомендацій, ми, в центрі VenаClinic, запровадили чіткий алгоритм успішної трансформації ніг з непривабливою варикозною хворобою.


1) Оцінка на основі дуплексного ультразвукового сканування: першим кроком до позбавлення варикозних вен - є діагностика та розуміння того, що викликає появу розширених вен і в яких венах є патологічний рефлюкс.

2) Закриття вен з патологіним рефлюксом: другим етапом і одним з найголовнішим є облітерація стовбурів вен. В нашому центрі ми використовуємо сучасні безопераційні методи, такі як: ендотермічна абляція (ЕВЛА) та цианоакрілатна облітерація (біоклей).

3) Склеротерапія бічних гілок і приток: закриття саме варикозних вен, які викликають косметичний дефект, проводиться за допомогою спеціальної склерозуючої речовини.

4) Мікросклеротерапія: усунення маленьких судинних зірочок (телеангіоектазій)

5) Ретельне спостереження за допомогою дуплексного УЗД протягом року.

6) Раннє додаткове лікування, якщо потрібно.


Ця програма (або клінічний шлях) дотримується всіма нашими спеціалістами для того, щоб наші пацієнти отримали найкращі результати. У нашій клініці крок 1 включається в початкову консультацію, коли наш флеболог збирає анамнез, оглядає пацієнта та виконує дуплексне сканування. Після консультації пацієнт має на руках чіткий план лікування та рекомендації. Кроки 2, 3 і 4 проводяться або за один сеанс, або поділяються на декілька етапів, в залежності від стадії та розповсюдження варикозної хвороби (індивідуальний підхід). Лікування проводиться в амбулаторних умовах, не потребує госпітализації та загальної анестезії. Одразу після процедури пацієнт відпускається додому. Крок 5 зазвичай виконується через 1 тиждень та 1, 3, 6 місяців. Ми прагнемо виконати крок 6 протягом 6 місяців після первинного сеансу лікування.


У центрі VenaClinic є послідовний підхід до лікування варикозного розширення вен, який постійно піддається оцінці та вдосконаленню якості. Таким чином ми можемо досягти відмінних результатів. І наша 6-ти крокова система дає гарантовано позитивні результати в боротьбі проти варикозної хвороби.



99 просмотров0 комментариев

Недавние посты

Смотреть все

Comments


bottom of page